Ιδανική value-for-money διαμονή
Η ανταποδοτικότητα των χρημάτων σας βρίσκει στο Casadimare Poseidon τον ορισμό της. Ο αριθμός των υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι πελάτες μας και η ποιότητά τους υπερβαίνουν κατά πολύ το αντίτιμο που καταβάλουν.
Δωρεάν internet & internet corner
Η ηλεκτρονική επικοινωνία διασφαλίζεται στις εγκαταστάσεις μας. Τόσο μέσω δωρεάν πρόσβασης στο internet με wi-fi σύνδεση, όσο και με την παροχή χώρου πρόσβασης για όσους δεν έχουν δικό τους laptop.
Δωρεάν parking
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ψάχνετε για θέση στάθμευσης. Το Casadimare Poseidon διαθέτει χώρο δωρεάν στάθμευσης για όλους τους πελάτες του. Εσείς σκεφθείτε μόνο που θα πάτε, όχι που θα σταθμεύσετε.
Πολύ κοντά στη θάλασσα
Η πρόσβαση στην παραλία κοντά στο ξενοδοχείο μας γίνεται με τα πόδια, καθώς η απόσταση είναι ελάχιστη. Πάρτε μόνο το αντηλιακό σας και την ψάθα σας! Το ξενοδοχείο σας θα σας περιμένει σε απόσταση αναπνοής!
Κοντά σε εξαιρετικής ομορφιάς περιοχές
Αν είστε λάτρης της φύσης, το Casadimare Poseidon θα γίνει η βάση σας για να την εξερευνήσετε. Περιοχές παγκόσμιας φήμης για την ομορφιά τους είναι δίπλα σας, και εμείς θα σας βοηθήσουμε να τις γνωρίσετε.
Βραβευμένο
Η βράβευσή μας από το trivago πιστοποιεί την ποιότητα των υπηρεσιών μας και τους ευχαριστημένους πελάτες μας. Με την επίσκεψή σας θα αντιληφθείτε γιατί είμαστε μέσα στις κορυφαίες τουριστικές επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων.
Contact
Εστίας 11 Ολυμπιακή Ακτή
Παραλία Κατερίνης 60100
Ελλάδα- Τηλ: (+30) 2351063903
Φαξ: (+30) 2351063904
e-mail: [email protected]
MHTE: 0936K123K0406500
Subscribe
Follow Us
Travel Tools
Hotel Pieria,Apartment Pieria,Studio Pieria,Villa Pieria,Hotel Katerini,Apartment Katerini,Studio Katerini,Villa Katerini,Olympic Beach,Greece Real Time Reservations & Web Site development powered by SecureShop